3/7/15

Ce sunt sferele de lumina, care apar in fotografii

Sferele de lumina care apar in fotografii, sunt fiinte dintr-o alta dimensiune (deobicei de la dimensiunea a 5-a in sus).


Deobicei apar in fotografiile noastre, in mare parte atunci cand folosim flash-ul. Scepticii spun ca sunt reflexii ale particulelor de praf, dar..... nu este asa. Momentele in care sferele apar sunt deobicei in locurile unde exista energii benefice (punctele energetice ale pamantului, sau sit-uri importante care l-a randul lor sunt construite exact in puncte energetice foarte puternice ale pamantului, ex. Piramidele din egipt, pietrele Stonehenge, Sfinxul, Omul, Babele, anumite locuri prin paduri in care se intampla lucruri ciudate, etc).


Din anumite investigari ale altor persoane reiese ca si atunci cand o persoana se afla intro stare de meditatie, sferele isi fac prezenta. Aceste "sfere luminoase" par sa interactioneze cu persoanele, intr-un anumit mod care de moment nu-l cunoastem, poate ceva de cenul conectare energetica, informationala sau poate emotionala.


La adresa de mai jos se poate vedea un video explicand cateva lucruri despre aceste sfere luminoase.


---------------------------------------------------------------




...............................

2/7/15

Cum sa iti calmezi mintea

Cum sa iti faci mintea sa taca. Mintea nu iti da pace? Ai tot felul de ganduri ciudate? Iata ce poti face pentru a-ti calma mintea.


VORBESTE CU MINTEA TA

Cand mintea ta de maimuta este in plina desfasurare, calmeaz-o printr-o conversatie cu ea. Opreste-te si asculta ce are de zis. De ce este suparata?
Apoi fa urmatoarele:
  • mintea ta incearca sa iti reaminteasca ceva ce trebuie facut? Noteaza-l si adauga-l in planul tau pentru ca mintea sa nu isi mai faca griji pentru asta
  • mintea ta este ingrijorata de ceva anume din viitor? Linisteste-ti mintea spunandu-i ca totul va fi bine. In cel mai rau caz, veniti cu un plan de interventie
  • mintea ta exprima resentimente pentru ceva din trecut? Creati un plan pentru ca aceasta sa se opreasca din a se gandi la trecut.

STABILESTE PRACTICI DE NOTARE IN JURNAL

Aceasta este asemanatoare cu cea de mai sus doar ca este mai calculata. Prin stabilirea unei practici regulate de notare intr-un jurnal, veti avea o perioada de timp in fiecare zi in care vei raspunde preocuparilor mintii tale.
Procedeaza in felul urmator:
  • lasa-ti mintea sa stie ca in fiecare dimineata ii acorzi 15-20 de minute
  • in acest timp scrie ce gandesti, ce simti, de ce anume esti ingrijorat etc.
  • fa acest lucru doar in timpul acesta si dupa aceea opreste-te.
O data ce cronometrul s-a oprit, mintea ta trebuie sa stie ca ce mai are de zis va spune a doua zi si ca nu ii vei mai acorda atentie in afara acelui program. In cazul in care incepe sa tipe in orice moment al zilei, refuza sa ii dai atentie.
Spunei asa: „programul cu tine pe ziua de astazi s-a incheiat. Asteapta pana la urmatoarea sesiune. Te voi asculta atunci,” In curand, mintea isi va da seama ca este complet inutil sa faca tam-tam in orice moment al zilei.

MEDITEAZA

Meditatia este cea mai eficienta tehnica pentru a-ti calma mintea. Prin meditatie iti vei antrena mintea pentru a deveni mai puternica si iti vei recastiga puterea si controlul asupra gandurilor tale. Daca vei avea in fiecare zi o perioada de meditatie vei deveni calificat in linistirea mintii tale de maimuta.


PRACTICA TEHNICA A-B-C

O multime de timp, mintea de maimuta este cauzata de gandurile care nu sunt de acord cu ceea ce se intampla. Este, practic, un contrast intre ganduri si imprejurimi. In cazul in care momentul prezent nu se aliniaza nu ceea ce vrea mintea ta, aceasta va incepe sa scuipe si sa urle.
Tehnica ABC te poate ajuta la ocuparea diferentei dintre ceea ce crede maimuta ta si ceea ce se intampla de fapt.
Iata cum functioneaza:
  • A este pentru „activarea evenimentului”. Se intampla ceva…
  • B este pentru „credinte”. Mintea de maimuta incepe interpretarea a ceea ce se intampla in functie de convingerile tale
  • C este pentru „consecinte”. Ca o consecinta a gandurilor tale vei simti anumite emotii.
Cheia pentru imblanzirea mintii prin aplicarea tehnicii ABC este de a pune la indoiala convingerile pe care se bazeaza mintea prin comunicare.
Iata trei exemple de intrebari pe care i le poti adresa:
  • Sunt oamenii cu adevarat obligati sa actioneze in orice moment daca eu doresc sa actioneze?
  • Este realist sa credem ca lucrurile trebuie sa mearga mereu in felul meu?
  • Este adevarat ca trebuie sa functioneze bine tot timpul?
Daca ii respingi credintele mintea ta se va calma.

OPRESTE ATRIBUIREA INTELESULUI

Artistul spaniol, Pablo Picasso, a spus odata: „Daca ne-am putea scoate creierul si sa ne folosim doar ochii.” Desi e o imagine destul de groteasca, reflecta asupra sensului din citat.
Ce vrea sa spuna Picasso este ca ar trebui sa permiti doar simturilor sa vada ce este in jurul tau. Sari peste pasul in care mintea de maimuta sare si incepe judecarea, critica si atribuirea sensului. Odata ce ai inceput sa faci acest lucru in mod regulat, vei observa ca incepi sa vezi lucrurile mai clar.

RECITA O MANTRA

Intrerupe-ti mintea in mijlocul frazei si distrage-i atentia prin recitarea unei mantre. In momentul recitarii, atentia se imprastie si apoi se concentreaza pe un cuvant, fraza sau sunet.
Chiar daca poti recita mantraua in gand, cel mai bine si eficient este sa o spui cu voce tare. In acest fel ascultati cuvantul, fraza sau sunetul.

JOACA UN JOC IN CINCI

In momentul in care vei auzi prima maimuta urland in mintea ta sigur aceasta s-a ratacit si nu mai este in prezent. O poti linisti prin aducerea ei in prezent.
O modalitatea de a o aduce este de a juca un joc in cinci. In asa fel iti vei solicita toate simturile. In acel moment atentia este plasata in prezent iar mintea va fi readusa si ea in prezent.

ANGAJEAZA-TI MINTEA

Sigur ai experimentat momente cand mintea a fost ocupata. Poate ca a fost implicata in citirea unei carti sau vizionarea unui film. In orice caz, mintea a fost concentrata si tacuta in acele momente.
Iata, acest lucru este o modalitatea de a-ti tine mintea ocupata si tacuta in acelasi timp.

INCEARCA RESPIRATIA PIKO-PIKO

Respiratia Piko-Piko este una dintre practicile fundamentale ale filosofiei antice Hawaiene Huna. „Piko” inseamna „buricul” sau „centru”.
Tehnica presupune sa faci urmatoarele:
  • inspira adanc. Pe masura ce inspiri plaseaza-ti atentia pe coroana capului
  • cum expirati mutati atentia pe buric
  • faceti acest lucru de cateva ori
Sa iti muti atentia dintr-un loc in altul in functie de respiratie te va ajuta sa iti calmezi mintea.



Sursa: Daringtolivefully


5 metode pentru activarea celui de al treilea ochi

Al treilea ochi este un concept mistic si ezoteric care se refera la un ochi invizibil speculativ care vede dincolo de vederea obisnuita. 

Cum il deschizi pe al tau? Iata 5 metode simple:


REZERVOARE DE FLOTATIE

Ajungerea intr-un rezervor de flotatie este asemanator cu intratul intr-un sicriu, ideea fiind de a priva de toate simturile. Intuneric bezna, liniste totala si senatie de plutire. Rezervorul este umplut cu apa la aceeasi temperatura cu corpul tau si o cantitate mare de sare care sa te mentina la suprafata. In momentul ala plutesti fara a avea acces la celalalte simturi.
Avantajele acestui rezervor este ca efectul poate fi simtit chiar si cateva saptamani dupa. Acesta poate fi folosit pentru mai multe lucruri, spre exemplu, cea mai profunda intelegere de sine pentru pregatirea mentala de dinaintea unui maraton.

ANTRENAREA UNDELOR CEREBRALE

Antrenarea undelor cerebrale este o forma de meditatie asistata ce foloseste sunetul. Totul pleaca de la doua ritmuri opuse sincronizate la fel cum fac mintea si corpul nostru. Se presupune ca trupurile noastre sincronizeaza in mod naturallucrurile din jur cu cele doua ritmuri doar ca nu observam.
Divertismentul undelor cerebrale isi propune sa creeze aceleasi unde cerebrale pe care meditatia traditionala le realizeaza in ani de zile.

MASINI DE LUMINA LUCIDA

Dezvoltata de neurologul si psihologul, Dr. Dirk Proeckl, si psihologul si psihoterapeutul, Dr. Engelbert Winkler, masina de lumina lucida stimuleaza diferite parti ale creierului, si anume undele alfa. Aces lucru duce la o experienta optica determinata in intregime de constiinta privitorului.
In timp ce stati in fata luminii cu ochii inchisi, mintea spectatorilor creeaza automat o serie de imagini pe care le iau pe cont propriu intr-o calatorie personala, aceasta fiind o modaliate foarte buna de a intelege noi laturi ale tale.
Se spune ca prin meditatie dureaza multi ani pana ajungi la aceasta performanta.

YOGA

Exista mai multe tipuri de Yoga. Shiva Yoga este una dintre ele care se concentreaza pe deschiderea celui de-al treilea ochi evaziv. Yoga este totul despre alinierea si deschiderea rotilor de energie din organism, iar atunci cand toate functioneaza corect ar trebui sa existe timp de calatorit si vizitat noi dimensiuni in cel mai scurt timp.

PROIECTIE ASTRALA

Studiile arata ca cel putin unul din patru oameni pot si vor avea spontan o proiectie astrala la un moment dat in viata lor. Unii oameni sustin ca au dezvoltat abilitatea dea-si parasi voit corpul si pretind ca pot accesa diferite straturi ale realitatii intr-o forma fantomatica.
Proiectia astrala este o arta si o abilitate care poate dura mai multi ani pana cand se ajunge sa fie dezvoltata in asa fel incat sa fie pusa in practica.

Sursa: Enlightened Consciousness


Decalcifierea si activarea Glandei Pineale

Glanda pineala, este o glanda endocrina denumita epifiza. Epifiza se afla exact in centrul capului fiind considerata a fi centrul sufletului. Mentionata sub denumirea de “Al treilea ochi”, aceasta mica glanda se pare ca este raspunzatoarea de atingerea unor niveluri ridicate de constiinta, actionand precum o poarta de acces catre dimensiunile de dincolo de realitatea mintii noastre rationale.
Pentru oamenii care sunt in cautarea atingerii adevaratului potential spiritual pe care-l poseda, este necesar ca sa amintim faptul ca detoxifierea acestei glande reprezinta un pas urias in atingerea acelui potentital. Functia glandei pineale se poate consolida prin detoxifiere si o nutritie corespunzatoare. Cercetarile demonstreaza faptul  ca, in cazul multor persoane, datorita alimentatiei pline de pesticide si toxinelor din apa potabila, in acest caz facem referire la fluor in mod special, functiile glandei pineale si ale intregului nostru organism devin din ce in ce mai inhibate. Toxinele, poluarea, pesticidele si in special fluorul din apa potabila au condus la calcifierea glandei pineale. Procesul de decalcifiere al glandei pineale este un pas esential in cazul in care dorim sa exploatam pe deplin toate capacitatile noastre spirituale.
Iata o lista de opt suplimente, potrivit celor de la wakingtimes, care detin proprietatea de a stimula functiile glandei pineale,  de a va sprijini in procesul de decalcifiere si de a va ajuta in calatoria dumneavoastra de dezvoltarea spirituala. Majoritatea dintre urmatoarele suplimente ofera aceleasi beneficii, asa ca, ramane la aprecierea dumneavoastra sa optati pentru combinatia care vi se potriveste.

8. Borax

sfecla.02
Unul dintre suplimentele care poate fi utilizat pentru eliminarea fluorului din organismul uman este mineralul Borax. Acesta se gaseste in stare naturala in sfecla, care poate fi consumata fiarta sau cruda. Boraxul este disponibil si sub forma de suplimente. Deasemenea, este prezent si in alte alimente, precum prunele uscate.

7. Vitamina K1 si K2 (Activator X)

brocolii
Daca doresti accelerarea procesului de decalcifiere al glandei pineale, suplimentul denumit “Activator X”, un detoxifiant descoperit de Weston Prince, care combina vitaminele K1 si K2, reprezinta o solutie eficienta. Acest supliment permite organismului sa elimine calciul din diferite locatii ale corpului, precum glanda pineala si artere. Spre deosebire de iod care elimina calciul in exces, acest supliment plaseaza excesul de calciu in zonele  care au cea mai mare nevoie de acest mineral, in oase si in dinti. Se recomanda  ca suplimentele “Activator X” sa fie luate impreuna cu vitamina A si D3. Un produs natural care contine vitamina K este brocolli.

6. Iod

iod.01
Majoritatea dintre noi suntem expusi la fluorura de sodiu zilnic, acest element fiind prezent in apa de la robinet si in pasta de dinti. Datorita acestei expuneri constante, glanda noastra pineala este calcifiata. Majoritatea plantelor si in special algele marine contin in mod natural iod. Consumul acestor plante ajuta organismul sa elimine fluorul in exces prin urina. Din pacate, acest mineral vital lipseste din dieta noastra de zi cu zi, cu toate ca organismul nostru are nevoie de iod. Pentru a evita deficitul de calciu atunci cand se iau suplimente de iod, se recomanda o dieta care include mai multe alimente organice, precum varza, brocoli, migdale, portocale, seminte de in, seminte de susan, marar, cimbru si alte ierburi uscate.

5. Otet natural de mere

otet de mere .01
Un detoxifiant natural, otetul de mere ajuta organismul in procesul de decalcifiere al glandei pineale. Atunci cand este folosit ca supliment nutritiv, sustine sanatatea sistemului digestiv si sustine detoxifierea organismului.

4. Super-alimente bogate in clorofila

spirulina.o1
Suplimente nutritive precum spirulina, chlorella, algele verzi si albastre sunt doar cateva exemple de super-alimente foarte bogate in clorofila. Acestea ajuta in procesul de decalcifiere al glandei pineale datorita proprietatilor de detoxifiere puternice pe care le poseda.

3. Cacao brut

cacao.01
Ciocolata, cacao brut, in cea mai pura forma a sa ajuta la detoxifierea glandei pineale datorita continutului bogat de antioxidanti pe care acesta-i contine.

2. Ulei de Oregano si extract de Neem

oregano-kirsche222-sxc
Uleiul de Oregano si extractul de Neem sunt doua instrumente foarte eficiente care te pot ajuta in procesul de purificare, eliminand calciul in exces din zona glandei pineale. Uleiul de Neem a fost folosit in India de mii de ani. In occident, consumul uleiului de Oregano a devenit o modalitate holistica de purificare si de intarire a sistemului imunitar. Pe termen lung, ambele suplimente vor actiona impotriva calciului creat de nano-bacterii.

1. Melatonina

melatonina.01
Melatonina este un hormon produs de glanda pineala, un hormon care este raspunzator de ritmul cicardian. Melatonina este asociata cu relaxarea si cu vizualizarea, fiind adesea folosit ca supliment de catre persoanele care sufera de insomnie. Atunci cand cumparati melatonina asigurati-va ca produsul este pe baza de plante.
http://www.e-dimineata.ro/opt-suplimente-pentru-imbunatatirea-functionarii-glandei-pineala/

Cele 3 greseli principale pe care le faci in timpul RUGACIUNII

Cel putin 84,4% din populatie se roaga la Dumenzeu, insa doar 15% au rezultatele dorite. Un studiu arata ca 70,6% dintre oamenii care se roaga, isi inrautatesc mai mult conditia pe care doresc sa o vindece sau situtia din care doresc sa iasa?

Ca simplu exemplu… ti se pare interesant ca din atatea miliarde de oameni de pe intreaga planeta care se roaga sa nu mai fie saracie si conflicte, totusi exista in continuare saracie si conflicte? Gandeste-te pentru cateva momente…
Cum adica pot sa-mi inrautatesc starea prin rugaciune?

Da, chiar se poate intampla si vei intelege cum sa eviti acest lucru citind in continuare acest articol scris pe blogul ianramon.ro de Sebastian-Andrei Stefan.

Cu toate ca am condensat foarte multe informatii mentionand doar esenta a iesit un articol mai lung decat de obicei astfel iti recomand sa iti dai timp pentru a digera energia articolului, sa patrunzi esenta si in special imi doresc din tot sufletul sa aplici cu succes in Viata ta!

Pentru ca anumite cunosteri s-au pierdut voit / nevoit, nu primim o educatie detaliata despre cum sa ne rugam eficient, ci doar ni se spune „Citeste rugaciunea aceasta.”

Voi descrie pe parcursul acestui articol procesul energetic care are loc atunci cand ne rugam si cum poti spune o rugaciune care sa fie cu adevarat eficienta astfel incat sa obtii rezultatul dorit, nu opusul!

Vei realiza ca o rugaciune eficienta prespune mult mai mult decat cititul unui simplu text!
Cum sa ma rog eficient? Ce se intampla energetic, in lumea nevazuta prin rugaciunea mea?
Ca sa te poti ruga eficient astfel incat sa se intample ce iti doresti, mai intai este necesar sa intelegi cateva aspecte importante despre fiinta ta umana si cum sa comunici in limbajul lui Dumnezeu.

Cele trei aspecte importante pe care trebuie sa le iei in considerare:

Starea nepotrivita vs. starea magica
Postura strangulata vs. postura fluxului
Relevanta sau irelevanta rugaciunii
In primul rand vizioneaza un scurt video cu o vindecare rapida prin rugaciune – vindecarea cancerului in 3 minute.

https://www.youtube.com/watch?v=H790q5SsXuk

Vezi ce putere are o rugaciune eficienta? Vezi ce rapid raspunde Universul / Dumnezeu / Viata, la o rugaciune efectuata corect?

Deci: RUGACIUNEA ESTE STAREA TA , AICI SI ACUM!

Daca vrei sa afli mai multe despre experimentele care au evidentiat existenta unui camp atotprezent care unifica intreaga creatie, iti recomand cartea „The Field” sau varianta tradusa in limba romana de editura Adevar Divin cu titlul „Campul”. Autoarea Lynne McTaggart este un cercetator cu experienta si un adevarat pionier in acest domeniu.

Daca ai vazut filmul cu vindecarea cancerului, citeste articolul in continuare

Daca nu l-ai urmarit, te rog opreste-te si vizioneaza intai filmuletul, pentru ca acum voi continua presupunand ca ai informatiile din film.

In primul rand de ce faci o rugaciune? Care este esenta?
Ceri ceva, corect? Iar daca ceri, inseamna/presupune din start ca nu ai acel ceva, pentru ca altfel nu ai mai cere. Tocmai aici intervine un aspect energetic foarte important – Focalizarea – unde iti pui atentia, acolo se duce energia!

Daca iti spun „Nu te gandi la accident, nu te gandi la razboaie, nu te gandi la culoarea rosie!” Unde se duce atentia ta, imaginatia ta? Exact la ce NU vrei sa te gandesti, corect? Observi asta?
Cand te rogi „Doamne, fa sa nu mai fie razboaie”, unde este trimisa atentia, energia ta? La razboaie.

– Dar cand te rogi „Doamne da-mi sanatate mie si familiei” ce spui de fapt?
– Pai, spun bine, ca ma gandesc la sanatate.
– Bun! Te gandesti la sanatate, pana aici e bine – ai directionat atentia, energia catre ce iti doresti de fapt. Insa revenim la am spus la inceput, de ce ceri? Pentru ca nu ai. Altfel, nu ar avea sens sa ceri. Si cu cat repeti „da-mi sanatate, da-mi bani, da-mi bucurie” cu atat intaresti energia curenta ca NU AI! Spui de fapt „Doamne nu am, nu am, nu am!”
– Bine Ian si atunci cum sa ma rog ?!
– „Doamne iti multumesc pentru ca am in fiecare zi sanatate, putere, bucurie!” Simte acum diferenta intre varianta aceasta si prima !
Sesizezi o diferenta?

Stiai ca:
Descoperirile recente din fizica cuantica au aratat ca atomul este de fapt 99,99% spatiu, iar restul 0,01% materie-unda?

Atomii sunt ceva pe care nimeni n-a reusit sa ii prinda cu vreo penseta minuscula… pentru ca mai nou cercetatorii au realizat ca atomii sunt doar energie pura?
Esti compus din acele trilioane de trilioane de atomi?

Deci esti o fiinta vibrationala, esti Energie! Iar gandurile tale, emotiile tale sunt Energie!
Acei practicieni din primul filmulet in care au vindecat acea persoana de cancer in mai putin de 3 minute, stiu ca omul este in primul rand o fiinta vibrationala! Si ca ei pot genera din inima lor, unde coerente de energie care vor armoniza energia dezechilibrata a persoanei bolnave, iar corpul fizic va primi acele unde si va putea sa se regenereze cu rapiditate. Nu este de apreciat corpul uman pentru asa o capacitate rapida de vindecare?

Poate ai mai auzit asta in renumitul film „The Secret” (Secretul). Si nu degeaba s-a numit asa pentru ca… tocmai secretul nu l-au spus!

Il vei afla chiar de la Ian Ramon aici si acum pentru ca daca citesti acest articol probabil ca esti pregatit(a) sa-l auzi J.

Exista in corp 3 centri energetici principali!

Vorbim de un plan energetic paralel cu cel al celor 7 chakre. Chakrele se alimenteaza din acesti 3 centri numiti Dan Tien. Sunt 3 Mari vortexuri de energie. Sa stii ca am intalnit cativa preoti mai curajosi care vorbesc oamenilor despre centrii energetici din corpul uman, iar unii dintre ei chiar in biserica.

Daca citesti un text, o rugaciune, sau faci o declaratie de dragoste iubitei (iubitului) fara sa simti emotii, folosesti doar 33,3% din potentialul tau de manifestare, pentru ca folosesti doar 1 centru Dan Tien. Daca simti si emotii atunci folosesti 66,7% din potentialul tau de manifestare pentru ca utilizezi energia din doi centri energetici Dan Tien.

Si Secretul rugaciunii eficiente este ca…

Pentru eficienta maxima a rugaciunii ai nevoie sa utilizezi si cel de-al treilea centru energetic Dan Tien! Cel care corespunde corpului fizic!

Gregg Braden ne povestea o experienta din viata cand s-a intalnit cu un shaman care reusea sa aduca ploaia. Intrebandu-l „Cum reusesti?” Acesta i-a raspuns: „Stiu ca impreuna cu familia, cu comunitatea mea ne dorim din inima sa ploua, vizualizez ploaia, simt bucuria in suflet ca ploua, ca aceasta ne hraneste recoltele si simt pe pielea mea picaturile de apa care cad din cer si cum se scurg spre pamant.”

Ai observat cum el activa de fapt toti cei 3 centrii de energie?
Vizualizez (Mintea – primul centru energetic)
Simt o emotie pozitiva (Inima – al doilea centru energetic)
Simt fizic (Corpul fizic – al treilea centru energetic)
Deci: RUGACIUNEA ESTE STAREA TA, AICI SI ACUM!
Poti sa ceri sanatate sau sa vibrezi sanatate, sa FII SANATATE!
Poti sa ceri prosperitate sau sa vibrezi prosperitate, sa FII PROSPERITATE!
Poti sa ceri un partener care sa te iubeasca sau sa vibrezi acel partener, sa FII DORINTA ta!

Aspectul 2: Postura strangulata vs. postura fluxului

Ai observat ca atunci cand simti tristete, neputinta, dezamagire, ai o anumita pozitie, iar cand stai vertical, cu spatele drept, pieptul usor evidentiat in fata, te simti altfel, mai in putere, avand mai multa apreciere fata de tine? O pozitie care nu iti permite de fapt sa fii trist! Testeaza!

Cand stai cu spatele drept, este mult mai usor sa conectezi toti acei centrii energetici, sa ajuti ca energia sa curga mult mai usor si fluid prin corp, iar claritatea si eficienta ta in rugaciune creste!

Aspectul 3: Relevanta sau irelevanta rugaciunii

Ti s-a intamplat vreodata sa iti cumperi ceva si la scurt timp sa iti dai seama ca nu prea il folosesti si te intrebi daca nu era mai bine sa nu-l fi cumparat?
Sau ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti ceva foarte mult si dupa ce l-ai luat sa vezi ca nu este atat de important si util pentru tine?
Dumnezeu sau latura noastra superioara nonfizica are o minte mai inteligenta decat mintea noastra umana educata si stie mai bine ce este cu adevarat folositor sufletului nostru, expansiunii noastre aici si acum.
In functie de relevanta rugaciunii tale pentru sufletul tau poti primi unul dintre cele 3 raspunsuri de la Dumnezeu / Iubire / Univers:
DA. Da, sigur, iti dau ceea ce iti doresti!
NU asa. Interesanta dorinta ta, insa am o idee mult mai buna pentru tine!
Asteapta! Nu este inca momentul, sau nu ai oferit suficienta energie, claritate sau nu esti aliniat in toate aspectele vietii tale cu dorinta ta.

Sa recapitulam:

Esti o fiinta vibrationala formata dintr-un un aspect fizic si unul nonfizic (energetic) ce sunt inseparabile!

Existi intr-un singur camp de energie care uneste toate fiintele vii, care iti aduce doar ceea ce tu ii comunici energetic prin ganduri si emotii!

Inima ta este cheia catre comunicarea cu acest camp, aceasta Matrice Divina. Cu inima ta simti si comunici cu Matricea Divina, cu Mintea Divina!

Focalizeaza-ti atentia doar pe ceea ce doresti sa inviti in viata ta, doar ceea ce se simte bine pentru tine!

RUGACIUNEA ESTE STAREA TA, AICI SI ACUM!
Felicitari, esti printre putinele persoane care are aceasta cunoastere! Cunoasterea iti ofera putere (potentiala pentru ca daca nu o folosesti este egal cu zero)! Foloseste-o! Creaza Pace si Bucurie!
Am atasat mai jos doua exemple de rugaciuni care sunt create de doua fiinte puternice care stiu, si-au amintit cum sa se roage eficient, cum sa comunice cu Mintea Divina si ne-au oferit un exemplu – observa senzatiile din corp in timp ce citesti aceste rugaciuni!

Rugaciunea Devotiunii, Luminii si Maretiei Tatalui!

Tatal Nostru, Tu Care Ai Locul Tau In Lumina,
Sfant. Sfant, Sfant Esti Tu Si Sfant este Numele Tau…
In Cer Si Pe Pamant, Astept Darul Inaltarii Tale In Mine!
Sfanta Este Vointa Numelui Tau In Mine – In Cer Si Pe Pamant!
Primesc Darul Harului Tau In Fiecare Zi!
Da-Ne Darul Luminii Tale Si Azi – El e Painea Noastra In Fiecare Zi!
Harul Tau Sa Ne Dea Puterea Sfinteniei Sufletului,
Da-Ne Noua Puterea Luminii Numelui Tau!
Tata Sfant , Prin Puterea Harului Numelui Tau,
Sufletul Nostru Cere Sa Primeasca Binecuvantarea Luminii Tale,
In Inima Intunecata Si In Inima Care Intuneca!
Tata Sfant, Aducem Multumire Focului Inimii Tale,
Care Ne Duce Binecuvantati In Cerul, In Puterea Si In Sfintenia Ta!
Amin!

Rugaciunea #2: Multumiciunea Anastasiei catre Tatal nostru!

Varianta Anastasiei, extras din cartea a patra intitulata „Creatia”, scrisa de Vladimir Megre, tradusa si publicata din rusa in limba romana de editura Dianusa

Simti vibratia abundentei si recunostintei?

Tatal meu, carele Esti Pretutindeni,
Pentru a Vietii Lumina, Tie-Ti Multumesc,
Pentru Existenta,
Imparatiei Tale-i Multumesc,
Pentru Libertatea de-a Iubi si bun(a) de-A Fi !
Pentru hrana cea de toate zilele Tie-Ti Multumesc !
Si pentru a Ta ingaduinta,
Si pentru a pacatelor Iertare, de pe al Tau Pamant !
Tatal meu, carele Esti Pretutindeni,
Fiul Tau (Fiica Ta) Sunt eu, printre ale Tale Creatii !
Nu voi lasa pacatele si slabiciunea in mine ca sa intre,
Destoinic(a) de ale Tale Desavarsiri o sa ma fac !
Tatal meu carele Esti Pretutindeni,
Fiul Tau (Fiica Ta) Sunt eu, intru a Ta Fericire;
A Ta Slava prin a mea Existent-o voi Inalta,
Veacurile toate ce-or sa vina, in al Tau Vis or sa Traiasca !
Si asa va fi ! Eu asa vreau ! Eu Fiul Tau (Fiica Ta) Sunt,
Tatal meu carele Esti Pretutindeni !

Foloseste-te de ENERGIA lui Dumnezeu! (Tahionica)

Foloseste-te de ENERGIA lui Dumnezeu! PASUL important pe care l-a facut OMENIREA! 
 
Foloseste-te de ENERGIA lui Dumnezeu! PASUL important pe care l-a facut OMENIREA!

Omenirea a facut cel mai important pas in aceasta lume, cunoscand o alta energie veche de cand exista acest Univers. Energia tahionica sau energia lui Dumnezeu este una din multele energii divine care ne pot ajuta in procesul de inaltare al constiintei.

Aceasta energie este doar una din caile de acces spre Dumnezeu, si cum la Dumnezeu se ajunge doar cu inima… ea contribuie la ascensiunea noastra ca fiinte universale in acest moment important al istoriei umanitatii.

Energia tahionica este foarte puternica insa extrem de blanda, ea nu bruscheaza fiinta umana printr-o patrundere puternica, ci mai ales prin asimilarea sa la modul constient. Energia in sine nu are nimic special. Ce o face sa fie mai speciala decat celelalte? Prin faptul ca nu are o frecventa (vibratie) anume (ea este neutra), ea se situeaza deasupra celorlalte frecvente si vibratii energetice. Prin intermediul acestei energii Dumnezeu este prezent pretutindeni in Univers si Cosmos!

Ea reprezinta suflul lui Dumnezeu sau respirația lui Unul! Energia tahionica contine in sine toate tipurile de energie pe care le cunoastem in prezent si ca atare ea se adreseaza tuturor, in egala masura atat celor mici cat si celor mari. Cei care au nevoie de ea la ora actuala sint cei mari, oamenii maturi care au blocate in constiinta lor energii ale vietilor anterioare. Fara a fi intelese aceste blocaje si rolul lor, nu vom putea merge mai departe!

Ce o mai face speciala? Marea ei capacitate de a debloca si a aduce la suprafata toate problemele noastre care se afla ascunse in inconstient si subconstient. Reteaua energetica a Terrei este acum patrunsa mai abundent de catre aceasta energie care ajuta la vindecarea planetara. Stati un pic si chibzuiti! Energia tahionica are calitatea de a aduce performante nebanuite in corpul fizic, precum si in celelalte corpuri de natura energetica.

Ea ajuta la descoperirea si dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale. Printr-o expunere repetata cu ajutorul unor dispozitive speciale care pot capta aceasta energie, se poate obtine un rezultat benefic si constant atat in corpul fizic cat si in cele subtile. Ea reuseste sa reconfigureze potrivit inteligentei sale intreaga tipologie si arhetipul originar implementat de Creator la inceputurile de evolutie ale Pamantului. Toate lanturile de ADN sint reconfigurate si activate de aceasta energie divina.

Este bine sa ne folosim de energia tahionica, insa aceasta nu suplineste efortul si munca care trebuie depuse de fiecare dintre noi. Este bine sa o luam ca aliat in regenerarea si vindecarea sufletului si trupului nostru. Ne putem folosi de toate dispozitivele create in acest moment, in acest scop. Acestea sint doar unelte, nimic mai mult!! Daca nu vom lucra la noi nu se va intampla nimic formidabil, deci atentie! Tendinta noastra a oamenilor este de a lasa pe altul sau altceva sa lucreze in locul nostru, ori asta nu se face! Energia tahionica este un real ajutor, un suport esential in evolutia noastra constienta ca fiinte divine si umane pe acest pamant.

Ce poate face energia tahionica? Foarte multe si enumeram doar cateva actiuni ale acestei energii:

– ajuta la regenerarea moleculelor, celulelor, tesuturilor corpului fizic
– ajuta la regenerarea ADN-ului
– curata si purifica la toate nivelele fiintei umane corpurile, chakrele, nadisurile, meridianele energetice
– hraneste, echilibreaza, centreaza si armonizeaza toata fiinta noastra
– creste gradul de imunitate al organismului fizic
– opreste si amelioreaza degradarea creierului fizic
– regenereaza neuronii si sinapsele neuronale
– purifica sangele
– ajuta la ridicarea constiintei, ceea ce reprezinta un real pas inainte pe calea evolutiei
 

Ce este Taiji – Qigong al Celor cinci elemente

Ce este Taiji – Qigong al Celor cinci elemente


Taiji – Qigong al Celor cinci elemente este un sistem de qigong dezvoltat de maestrul Binhui He, pe baza anilor de experiență obținuți la clinica sa unde a tratat mii de pacienți. Scopul acestui sistem de qigong este de a ajuta individul să descopere rapid potențialul de auto-vindecare al organismului și de a stimula funcția imunitară și capacitatea de vindecare a organelor interne afectate de diverse boli cronice. Este unul dintre sistemele de qigong principale folosite în aplicații clinice ale terapiei qigong anti-cancer. Taiji-ul celor cinci elemente – Qigong (TFQ) este componenta de bază a sistemului de auto-recuperare al Taiji-ului celor cinci elemente.

Acest sistem a organizat esența filosofiei tradiționale chineze daoiste, practica medicală qigong și stilul de viață sănătos în următoarele componente principale:

• O filozofie yin-yang a bolii și sănătății
• formele Taiji – Qigong al celor cinci elemente
• Aplicații generale de vindecare prin intenție / minte
• Bigu (post energetic) și post periodic
• qi puternic și ajustarea Qi-ului grupului.
• Ajustarea atitudinii, stilului de viață, comportamentului și dietei prin deprinderea ascultării propriului corp.

 Meditația Clasică (60 minute)

Aceasta este meditația clasică, daoistă, cu următoarele componente principale: Pregătirea corpului, relaxarea acestuia, respirație (respirația abdominală) și stabilizarea minții (liniștire), aprinderea cuptorului (încălzirea Dantian-ului inferior) cu intenție și prin coordonarea respirației, apoi se urmează instrucțiunile pentru a absorbi energia qi a Lunii și Soarelui prin piele la inspirație și se trimite în abdomen pe expirație pentru a aduna qi.

O altă procedură constă în colectarea energiei aparținând celor cinci elemente-planete: în primul rând, se colectează energie verde de la Jupiter, prin cei trei ochi, care apoi se trimite către ficat, apoi se colectează energia roșie a lui Marte, prin limbă, care se trimite către inimă, urmează colectarea energiei galbene a lui Saturn prin gură sau piele, care apoi este trimisă la splină și stomac, se realizează colectarea energiei albe a lui Venus pe nas și se trimite către plămâni, apoi se colectează energia violet a lui Mercur, prin urechi și se trimite către rinichi.

Procedura de purificare în această meditație presupune realizarea unei vizualizări care descrie călătoria către o cascadă cu apă sfântă folosită pentru a curăța corpul extern și intern prin ghidare audio (Daoismul numește această tehnică de vizualizare „baia”, sau „dușul”). Iată cum se realizează: „Apa sacră a cascadei ajunge în creier prin Bai Hui, formând un curent turbionar foarte puternic. Apa începe să curețe țesutul cerebral. Vizualizați cum îndepărtează toate sedimentele care îți afectează țesutul creierului. Odată ce sunt îndepărtate, sângele va putea circula prin creier foarte bine. Nervii acestuia vor fi relaxați, iar celulele nervoase vor fi hrănite suficient. Apa sacră va continuă să curgă în interiorul capului. Se vizualizează formarea unor vârtejuri puternice care vor curăța celulele bolnave aflate în nas, ochi, urechi, gura și gât, îndepărtând orice boală …. ” Se vor urma apoi instrucțiunile pentru curățarea plămânilor, inimii, ficatului, stomacului și splinei, rinichilor și organelor de reproducere, precum și a zonelor care manifestă disconfort sau suferă diferite afecțiuni …

În final veți învăța cum să integrați respirația, mintea și corpul într-un „Întreg” unitar – și să vă concentrați atenția către Dantian-ul inferior pentru a intra în starea de unitate – reușind să vă relaxați complet fără a adormi (prin menținerea conștientizării).

Taiji-ul celor cinci elemente – Qigong – meditație pentru extinderea câmpului energetic

Taiji-ul celor cinci elemente – Qigong (II) – meditație pentru extinderea câmpului energetic


TFQ aplică teoria celor cinci elemente preluată din medicina tradițională chineză (TCM) pentru a absorbi energia și qi-ul universal și pentru a descoperi rapid și a consolida capacitățile de auto-vindecare. Este simplu și ușor de învățat, dar puternic și eficient pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor, a îmbunătăți recuperarea organismului după boală și pentru a menține rezistența generală a organismului. Mai presus de toate, TFQ este un sistem de vindecare, care utilizează o formulă pentru condiții diferite de sănătate ce au ca scop îmbunătățirea sistemului imunitar, capacitățile de auto-recuperare și de auto-regenerare. Acest tip de qigong acționează direct asupra sursei principale a multor probleme de sănătate în loc de a ameliora doar simptomele acestor boli.

Meditația în picioare pentru Extinderea câmpului energetic (20-40 de minute)

• Aceasta este o formă de meditație în picioare care completează forma clasică a mersului daoist.
• Ajută la activarea qi-ului și restabilește vitalitatea originară.
• Cel mai bine este să fie practicată dimineața pentru a ne energiza, și / sau după apusul soarelui pentru a ne reface la sfârșitul zilei.

Acestă formă puternică de meditație în picioare, a fost concepută de daoiști pentru a îndepărta blocajele din corp, pentru a mări energia qi și a contribui la consolidarea organismului, sistemului imunitar și de a crește capacitatea de recuperare după boli. Este cel mai eficientă atunci când se adaugă și Meditația Clasică (va urma).

Forma aceasta de meditație începe cu picioarele depărtate la nivelul umerilor, iar genunchii ușor îndoiți. Țineți brațele în față cu palmele privind corpul. Brațele, mâinile și degetele ar trebui să formeze un cerc. Imaginați-vă că strângeți în brațe un balon mare … .. Închideți ușor ochii. Respirați natural. Lăsați întregul corp să se relaxeze. Vizualizați un balon mare de energie care se rotește între brațe. Rotația se face în sens orar. Imaginați-vă că se învârte din ce în ce mai repede. Lăsați balonul să se rotească cât mai repede posibil. Imaginați-vă că balonul este atât de ușor încât vă poate ridica brațele în sus. Dacă corpul are tendința de a se mișca, lăsați mișcarea să curgă, și urmați fluxul qi-ului, deoarece corpul , de fapt răspunde la energia qi din jurul și din interiorul dvs. Mișcările spontane sunt rezultate excelente în astfel de meditație în picioare.

Se spune că Taiji Quan a fost creat pornind de la acest tip de meditație în picioare. Așadar, nu este nevoie să vă simțiți ciudat dacă începeți să realizați mișcări Taiji în timpul acestei meditații …. acestea au rolul de a ajuta la eliminarea rapidă a blocajelor de qi din corpul dumneavoastră și veți simți o mare ușurare după mișcarea spontană. Cu toate acestea, în cazul în care corpul dvs. este încă în mișcare după o anumită perioadă de timp, nu realizați procedura de închidere, permiteți fluxul corpului să decurgă normal, până când acesta se oprește. (Apoi, puteți face închiderea).

♦♦♦

Toate aceste proceduri aplicate ale artelor daoiste pot fi studiate acum și în România. Dacă doriți să cunoașteți în amănunt aceste tipuri de tehnici meditative, sau să le aprofundați pe cele deja cunoscute, Asociația Română pentru Studii Daoiste organizează și anul acesta seminarii de Neidan destinate atât începătorilor cât și avansaților:

Alchimie Interna (Nivel Incepator) – Perioada: 03 – 06 septembrie 2015, Sibiu
Alchimie Interna (Nivel Intermediar) – 03 – 13 septembrie 2015, Sibiu



Semnificația ascunsa al numarului sacru 108

Semnificațiile ascunse ale numerelor sacre: de ce 108?

mala 
Pe o mala, sau un set de margele pentru numărarea mantrelor, există, în general, 108 mărgele, sau unele fracții ale acestui număr. De foarte multe ori s-a pus întrebarea: de ce sunt 108 margele pe o mala?

Iată câteva dintre multiplele răspunsuri cunoscute pentru a justifica prezența celor 108 mărgele pe o mala, precum și alte câteva idei interesante.

Indiferent de sensul numărului 108, este important ca în cazul în care un șirag mala este folosit pentru a număra mantre, mantra sau rugăciunea trebuie recitată cu sinceritate, devotament, sentiment și atenție totală.

De 9 ori 12: Ambele dintre aceste două numere par fie considerate ca având o semnificație spirituală în multe tradiții, iar de 9 ori 12 înseamnă 108 .. De asemenea, 1 plus 8 este egal cu 9.

Dorințe: Se spune că muritorii nutresc 108 dorințe pământești.

Minciuni: Se consideră că sunt 108 de minciuni pe care oamenii le pot spune.

Iluzii: Se spune că sunt 108 iluzii sau forme de ignoranță umane.

Chakra Inimii: Chakrele sunt intersecțiile dintre liniile bio-energetice ale organismului uman și se pare că există în total 108 astfel de linii care converg pentru a forma chakra inimii. Una dintre acestea, Sushumna este direcționată către chakra coroanei și este considerată a fi calea spre realizarea Sinelui.

Alfabetul sanscrit: este compus din 54 de litere. Fiecare are câte două variante: masculină și feminină, Shiva și Shakti. 54 ori 2 înseamnă 108.

Pranayama: Dacă veți reuși să meditați cât numărați 108 respirații în fiecare zi, tradiția spune că veți putea atinge iluminarea.

Râul Gange: Gangele, râul sacru, este așezat la longitudinea de 12 grade (79-91) și latitudinea de 9 grade (22-31) – de 12 ori 9 este egal cu 108 …

Soarele și Pământul: Diametrul Soarelui este de 108 ori diametrul Pământului. Distanța de la Soare la Pământ este de 108 de ori diametrul Soarelui

Luna și Pământul: Distanța medie a Lunii față de Pământ este de 108 de ori diametrul Lunii.

Respirația: Tantra estimează că numărul mediu de respirații pe zi este de 21.600, dintre care 10.800 sunt energia solară și 10800 sunt energia lunară. Înmulțind 108 cu 100 este 10.800. Înmulțirea 2 x 10800 este egală cu 21.600.

Hinduism: 108 se pare că se referă la numărul de zeități hinduse. Unii spun că fiecare dintre zeități dispune de 108 nume.

Budismul: Unii budiști sculptează conform tradiției un număr de 108 Buddha mici pe o nucă pentru a avea noroc. Există, de asemenea, obiceiul ca un clopot să sune de 108 de ori pentru a sărbători un nou an. În sutrele clasice sunt menționate 108 virtuți demne de a fi cultivate și 108 păcate de evitat.

China: Budiștii chinezi și Daoiștii folosesc o mala, un șirag compus din 108 mărgele, care se numește su-chu și are trei mărgele care divizează șirul în trei părți egale, astfel Mala este împărțită în trei părți de câte 36 mărgele fiecare. Astrologia chineză spune că există 108 de stele sacre.


***
Un centenar chinez, trecut de vârsta de 105 ani a povestit care este regimul său de viață, care l-a ajutat să atingă venerabila vârstă. Poate nu întâmplător, majoritatea tehnicilor pe care le practica în fiecare zi, trebuiau repetate de … 108 ori!


1/7/15

These Amazing Tents Are Solar Powered, Water Collecting And Weather Proof

These Amazing Tents Are Solar Powered, Water Collecting And Weather Proof


These revolutionary and innovative mobile shelters were developed by architect, artist, and designer Abeer Seikaly. Originally, Seikaly was attempting to design a low cost, yet effective form of shelter for refugees, little did she know that her design would generate so much popularity.

This shelter features flexible, weatherproof cloth on a bendable plastic frame, allowing for ventilation and air flow in warmer climates as well wind protection and insulation in colder climates. Pockets in the frame of the shelter allow for rain water collection which can be used for bathing and drinking. Also, the solar fabric used to create these shelters is able to generate an electric charge from sunlight, enough to charge a batter or operate a light.

In addition to its features, these huts also have a unique and aesthetically pleasing appearance. In fact, the appearance is so unlike any other form of mobile shelter, it almost looks as if it isn't of human design.

Anyone interested in a little more of the back story on Abeer Seikaly and the technical design schematics, check out Abeer's Site.





11 moduri de a vă decalcifia glanda pineala

„glanda pineală (de asemenea, numită și corpul pineal, epiphysis cerebri, epifiză, conarium sau al treilea ochi) este o glandă endocrină mică care se găsește în creierul vertebratelor. Ea produce melatonina, derivatul serotoninei, un hormon care afectează modularea alternanței trezire / somn și funcțiilor sezoniere ale creierului. Forma sa seamănă cu un con de pin mic (de unde și numele), și este situată în apropiere de centrul creierului, între cele două emisfere, ascunsă într-un șanț în care cele două organisme talamice rotunjite se întâlnesc. ”
Cum funcționează?
pine
Glanda pineală este activată de lumină, iar aceasta controlează diferitele bioritmuri ale corpului. Funcționează în armonie cu glanda hipotalamus, care controlează setea, foamea, dorința sexuală și ceasul biologic al corpului care determină procesul nostru de îmbătrânire. Când se trezește, se simte o presiune la baza creierului. Activarea celui de-al treilea ochi influențează toate aspectele vieții. Ce vă oferă:
  • Imagistică mentală
  • Percepție, mai clară și mai precisă a scopului vieții
  • Activarea sau consolidarea capacității de a vedea ceea ce este cunoscut sub numele de „matrice de conștientizare”
  • Detectarea mai ușoară a adevăratelor intenții ale celor din jur
  • Proiecții astrale mai facile
În timp ce funcția fiziologică a glandei pineale a fost necunoscută până în perioada recentă, tradițiile mistice și școlile esoterice cunosc de mult acest domeniu și faptul că în mijlocul creierului pare a se găsi veriga de legătură dintre lumile fizice și spirituale. Mulți au spus că trezirea de-al treilea ochi acționează ca o „poartă stelară”. Glanda pineala este văzută ca o poartă de acces care duce la tărâmuri interioare și spații de conștiință mai mari.
Calcifierea glandei pineale
Glanda pineală a celor mai mulți oameni este puternic calcifiată în momentul în care ating vârsta de 17 de ani, atât de mult, astfel încât aceasta apare ca un bulgăre de calciu în timpul unui RMN. Calcifierea este acumularea de cristale de fosfat de calciu, în diferite părți ale corpului. Glanda pineala începe să se pietrifice din cauza efectelor nocive ale substanțelor artificiale, cum ar fi produsele chimice fluorurate găsite în sistemele publice de apă și pastă de dinți, hormonii și aditivii din alimente și zaharuri procesate și îndulcitorii artificiali din băuturile răcoritoare. Telefoanele mobile sunt, de asemenea, identificate ca fiind dăunătoare pentru glanda pineală din cauza concentrațiilor mari de radiații.
Cum să vă decalcifiați glanda pineală
Ideea de a avea o glandă pineală calcifiată poate fi asemănată cu o ușă blocată. Deși este imposibil să poată fi utilizată în timp ce este închisă, totuși reprezintă o ușă, nu mai puțin! Dacă aplicăm o forță constantă, ușa se va deschide în cele din urmă. Mai jos veți găsi ceea ce se spune că sunt unele dintre cele mai bune moduri de a decalcifia cel de al treilea ochi:
  • Evitați tot ceea ce conține fluor: pasta de dinți cu fluor, fructele și legumele anorganice, cabinele de duș cu filtru, carnea roșie, precum și orice sucuri, alimente și băuturi artificiale. Știm cât de greu poate fi să ne rezumăm doar la fructe și legume ecologice , dar este important să începeți să faceți aceste schimbări oriunde este posibil.
  • Detoxifianți și stimulente ai glandei pineale: Hydrilla verticillata, Chlorella, Spirulina, algele verzi-albastre, iod, zeolit, ginseng, borax, D3, argilă Bentonit, clorofilă, ulei de ficat.
  • Alimente: cacao, fructe de pădure goji, coriandru, pepene verde, banane, miere, ulei de cocos, semințe de cânepă, alge marine, și suc de noni.
  • Uleiurile esențiale pot fi folosite pentru a ajuta la stimularea activității glandei pineale și la facilitarea stărilor de conștientizare, inclusiv în meditație, proiecție astrală, etc. Printre uleiurile esențiale bune pentru glanda pineala se includ: lavanda, lemnul de santal, tămâia, pătrunjelul, davana, pin, lotus roz, și pelin (utilizarea în exces a pelinului are un efect de neurotoxină dacă este inhalat direct, așa că fiți atenți!). Uleiurile esențiale pot fi mirosite, arse într-un difuzor sau nebulizator, și se pot adăuga la apa de baie.
  • Acidul citric (sau multe lămâi)
  • Usturoiul (folosiți aproximativ o jumătate de cățel pe zi sau mai mult , dacă îl pisați și îl amestecați cu oțet de mere sau suc proaspăt de lămâie pentru a-i diminua mirosul specific. Puteți folosi oțetul sau resturile de suc de lămâie la salată)
  • oțetul de mere crud (Conține acid malic. Puteți folosi mult. Asigurați-vă că e crud, este foarte important. Acesta aduce atât de multe beneficii în afară de glanda pineală!
  • Privitul soarelui (privitul soarelui în timpul primelor 15 minute de la răsărit și ultimele 15 de minute de la apus va face minuni pentru glanda pineală)
  • Meditația și cântatul regulat. Cântatul face ca osul tetraedru din nas să rezoneze și această rezonanță face ca glanda pineală să fie stimulată iar când este stimulată secretă mai mulți hormoni benefici, și amintiți-vă: acești hormoni benefici mențin aspectul tineresc.
  • Sunetul „OM” rezonează cu a patra Chakră, cunoscută sub numele de Centrul inimii. Repetarea ritmică a cuvântului OM vă va deschide unei conștientizări mai universale și mai integrate. Puteți cânta 5 minute, 10 minute, sau oricât de mult doriți.
  • Cristalele care ajută glanda pineală includ: Amethyst (baghetă), cuarț (baghetă), Piatra Lunii, Pietersite, safir purpuriu, turmalin purpuriu, Rhodonit, Rose Aura și Sodalit. Cu toate acestea, orice piatră prețioasă indigo, violet sau violet închis sau alt fel de cristal de această culoare poate fi folosit pentru a stimula glanda pineală și deschide / echilibra / alinia chakrele 6 și 7. Plasarea acestora direct pe cel de al 3-lea ochi sau pe chakra frunții timp de 15-30 de minute pe zi sau în fiecare altă zi va ajuta deschiderea / echilibrarea / alinierea chakrei celui de al treilea ochi (dintre sprâncene) . Cel mai bun exercițiu pentru stimularea și sănătatea glandei pineale este să folosiți un obelisc cu cristale de ametist sau o baghetă de ametist, în punctul în care ar putea fi ce de al 3-lea ochi (punct în care bagheta trebuie sa atingă pielea) și să priviți în sus, direct la soare, cu ochii închiși. Faceți acest lucru de zi cu zi sau ori de câte ori simțiți că e nevoie timp de aproximativ 5-10 minute. Puteți folosi, de asemenea, Quartz (baghetă), la fel de bine.
  • Entheogeni naturali (nu sunt pentru toată lumea): Google Entheogeni pentru mai multe informații.