2/7/15

Cele 3 greseli principale pe care le faci in timpul RUGACIUNII

Cel putin 84,4% din populatie se roaga la Dumenzeu, insa doar 15% au rezultatele dorite. Un studiu arata ca 70,6% dintre oamenii care se roaga, isi inrautatesc mai mult conditia pe care doresc sa o vindece sau situtia din care doresc sa iasa?

Ca simplu exemplu… ti se pare interesant ca din atatea miliarde de oameni de pe intreaga planeta care se roaga sa nu mai fie saracie si conflicte, totusi exista in continuare saracie si conflicte? Gandeste-te pentru cateva momente…
Cum adica pot sa-mi inrautatesc starea prin rugaciune?

Da, chiar se poate intampla si vei intelege cum sa eviti acest lucru citind in continuare acest articol scris pe blogul ianramon.ro de Sebastian-Andrei Stefan.

Cu toate ca am condensat foarte multe informatii mentionand doar esenta a iesit un articol mai lung decat de obicei astfel iti recomand sa iti dai timp pentru a digera energia articolului, sa patrunzi esenta si in special imi doresc din tot sufletul sa aplici cu succes in Viata ta!

Pentru ca anumite cunosteri s-au pierdut voit / nevoit, nu primim o educatie detaliata despre cum sa ne rugam eficient, ci doar ni se spune „Citeste rugaciunea aceasta.”

Voi descrie pe parcursul acestui articol procesul energetic care are loc atunci cand ne rugam si cum poti spune o rugaciune care sa fie cu adevarat eficienta astfel incat sa obtii rezultatul dorit, nu opusul!

Vei realiza ca o rugaciune eficienta prespune mult mai mult decat cititul unui simplu text!
Cum sa ma rog eficient? Ce se intampla energetic, in lumea nevazuta prin rugaciunea mea?
Ca sa te poti ruga eficient astfel incat sa se intample ce iti doresti, mai intai este necesar sa intelegi cateva aspecte importante despre fiinta ta umana si cum sa comunici in limbajul lui Dumnezeu.

Cele trei aspecte importante pe care trebuie sa le iei in considerare:

Starea nepotrivita vs. starea magica
Postura strangulata vs. postura fluxului
Relevanta sau irelevanta rugaciunii
In primul rand vizioneaza un scurt video cu o vindecare rapida prin rugaciune – vindecarea cancerului in 3 minute.

https://www.youtube.com/watch?v=H790q5SsXuk

Vezi ce putere are o rugaciune eficienta? Vezi ce rapid raspunde Universul / Dumnezeu / Viata, la o rugaciune efectuata corect?

Deci: RUGACIUNEA ESTE STAREA TA , AICI SI ACUM!

Daca vrei sa afli mai multe despre experimentele care au evidentiat existenta unui camp atotprezent care unifica intreaga creatie, iti recomand cartea „The Field” sau varianta tradusa in limba romana de editura Adevar Divin cu titlul „Campul”. Autoarea Lynne McTaggart este un cercetator cu experienta si un adevarat pionier in acest domeniu.

Daca ai vazut filmul cu vindecarea cancerului, citeste articolul in continuare

Daca nu l-ai urmarit, te rog opreste-te si vizioneaza intai filmuletul, pentru ca acum voi continua presupunand ca ai informatiile din film.

In primul rand de ce faci o rugaciune? Care este esenta?
Ceri ceva, corect? Iar daca ceri, inseamna/presupune din start ca nu ai acel ceva, pentru ca altfel nu ai mai cere. Tocmai aici intervine un aspect energetic foarte important – Focalizarea – unde iti pui atentia, acolo se duce energia!

Daca iti spun „Nu te gandi la accident, nu te gandi la razboaie, nu te gandi la culoarea rosie!” Unde se duce atentia ta, imaginatia ta? Exact la ce NU vrei sa te gandesti, corect? Observi asta?
Cand te rogi „Doamne, fa sa nu mai fie razboaie”, unde este trimisa atentia, energia ta? La razboaie.

– Dar cand te rogi „Doamne da-mi sanatate mie si familiei” ce spui de fapt?
– Pai, spun bine, ca ma gandesc la sanatate.
– Bun! Te gandesti la sanatate, pana aici e bine – ai directionat atentia, energia catre ce iti doresti de fapt. Insa revenim la am spus la inceput, de ce ceri? Pentru ca nu ai. Altfel, nu ar avea sens sa ceri. Si cu cat repeti „da-mi sanatate, da-mi bani, da-mi bucurie” cu atat intaresti energia curenta ca NU AI! Spui de fapt „Doamne nu am, nu am, nu am!”
– Bine Ian si atunci cum sa ma rog ?!
– „Doamne iti multumesc pentru ca am in fiecare zi sanatate, putere, bucurie!” Simte acum diferenta intre varianta aceasta si prima !
Sesizezi o diferenta?

Stiai ca:
Descoperirile recente din fizica cuantica au aratat ca atomul este de fapt 99,99% spatiu, iar restul 0,01% materie-unda?

Atomii sunt ceva pe care nimeni n-a reusit sa ii prinda cu vreo penseta minuscula… pentru ca mai nou cercetatorii au realizat ca atomii sunt doar energie pura?
Esti compus din acele trilioane de trilioane de atomi?

Deci esti o fiinta vibrationala, esti Energie! Iar gandurile tale, emotiile tale sunt Energie!
Acei practicieni din primul filmulet in care au vindecat acea persoana de cancer in mai putin de 3 minute, stiu ca omul este in primul rand o fiinta vibrationala! Si ca ei pot genera din inima lor, unde coerente de energie care vor armoniza energia dezechilibrata a persoanei bolnave, iar corpul fizic va primi acele unde si va putea sa se regenereze cu rapiditate. Nu este de apreciat corpul uman pentru asa o capacitate rapida de vindecare?

Poate ai mai auzit asta in renumitul film „The Secret” (Secretul). Si nu degeaba s-a numit asa pentru ca… tocmai secretul nu l-au spus!

Il vei afla chiar de la Ian Ramon aici si acum pentru ca daca citesti acest articol probabil ca esti pregatit(a) sa-l auzi J.

Exista in corp 3 centri energetici principali!

Vorbim de un plan energetic paralel cu cel al celor 7 chakre. Chakrele se alimenteaza din acesti 3 centri numiti Dan Tien. Sunt 3 Mari vortexuri de energie. Sa stii ca am intalnit cativa preoti mai curajosi care vorbesc oamenilor despre centrii energetici din corpul uman, iar unii dintre ei chiar in biserica.

Daca citesti un text, o rugaciune, sau faci o declaratie de dragoste iubitei (iubitului) fara sa simti emotii, folosesti doar 33,3% din potentialul tau de manifestare, pentru ca folosesti doar 1 centru Dan Tien. Daca simti si emotii atunci folosesti 66,7% din potentialul tau de manifestare pentru ca utilizezi energia din doi centri energetici Dan Tien.

Si Secretul rugaciunii eficiente este ca…

Pentru eficienta maxima a rugaciunii ai nevoie sa utilizezi si cel de-al treilea centru energetic Dan Tien! Cel care corespunde corpului fizic!

Gregg Braden ne povestea o experienta din viata cand s-a intalnit cu un shaman care reusea sa aduca ploaia. Intrebandu-l „Cum reusesti?” Acesta i-a raspuns: „Stiu ca impreuna cu familia, cu comunitatea mea ne dorim din inima sa ploua, vizualizez ploaia, simt bucuria in suflet ca ploua, ca aceasta ne hraneste recoltele si simt pe pielea mea picaturile de apa care cad din cer si cum se scurg spre pamant.”

Ai observat cum el activa de fapt toti cei 3 centrii de energie?
Vizualizez (Mintea – primul centru energetic)
Simt o emotie pozitiva (Inima – al doilea centru energetic)
Simt fizic (Corpul fizic – al treilea centru energetic)
Deci: RUGACIUNEA ESTE STAREA TA, AICI SI ACUM!
Poti sa ceri sanatate sau sa vibrezi sanatate, sa FII SANATATE!
Poti sa ceri prosperitate sau sa vibrezi prosperitate, sa FII PROSPERITATE!
Poti sa ceri un partener care sa te iubeasca sau sa vibrezi acel partener, sa FII DORINTA ta!

Aspectul 2: Postura strangulata vs. postura fluxului

Ai observat ca atunci cand simti tristete, neputinta, dezamagire, ai o anumita pozitie, iar cand stai vertical, cu spatele drept, pieptul usor evidentiat in fata, te simti altfel, mai in putere, avand mai multa apreciere fata de tine? O pozitie care nu iti permite de fapt sa fii trist! Testeaza!

Cand stai cu spatele drept, este mult mai usor sa conectezi toti acei centrii energetici, sa ajuti ca energia sa curga mult mai usor si fluid prin corp, iar claritatea si eficienta ta in rugaciune creste!

Aspectul 3: Relevanta sau irelevanta rugaciunii

Ti s-a intamplat vreodata sa iti cumperi ceva si la scurt timp sa iti dai seama ca nu prea il folosesti si te intrebi daca nu era mai bine sa nu-l fi cumparat?
Sau ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti ceva foarte mult si dupa ce l-ai luat sa vezi ca nu este atat de important si util pentru tine?
Dumnezeu sau latura noastra superioara nonfizica are o minte mai inteligenta decat mintea noastra umana educata si stie mai bine ce este cu adevarat folositor sufletului nostru, expansiunii noastre aici si acum.
In functie de relevanta rugaciunii tale pentru sufletul tau poti primi unul dintre cele 3 raspunsuri de la Dumnezeu / Iubire / Univers:
DA. Da, sigur, iti dau ceea ce iti doresti!
NU asa. Interesanta dorinta ta, insa am o idee mult mai buna pentru tine!
Asteapta! Nu este inca momentul, sau nu ai oferit suficienta energie, claritate sau nu esti aliniat in toate aspectele vietii tale cu dorinta ta.

Sa recapitulam:

Esti o fiinta vibrationala formata dintr-un un aspect fizic si unul nonfizic (energetic) ce sunt inseparabile!

Existi intr-un singur camp de energie care uneste toate fiintele vii, care iti aduce doar ceea ce tu ii comunici energetic prin ganduri si emotii!

Inima ta este cheia catre comunicarea cu acest camp, aceasta Matrice Divina. Cu inima ta simti si comunici cu Matricea Divina, cu Mintea Divina!

Focalizeaza-ti atentia doar pe ceea ce doresti sa inviti in viata ta, doar ceea ce se simte bine pentru tine!

RUGACIUNEA ESTE STAREA TA, AICI SI ACUM!
Felicitari, esti printre putinele persoane care are aceasta cunoastere! Cunoasterea iti ofera putere (potentiala pentru ca daca nu o folosesti este egal cu zero)! Foloseste-o! Creaza Pace si Bucurie!
Am atasat mai jos doua exemple de rugaciuni care sunt create de doua fiinte puternice care stiu, si-au amintit cum sa se roage eficient, cum sa comunice cu Mintea Divina si ne-au oferit un exemplu – observa senzatiile din corp in timp ce citesti aceste rugaciuni!

Rugaciunea Devotiunii, Luminii si Maretiei Tatalui!

Tatal Nostru, Tu Care Ai Locul Tau In Lumina,
Sfant. Sfant, Sfant Esti Tu Si Sfant este Numele Tau…
In Cer Si Pe Pamant, Astept Darul Inaltarii Tale In Mine!
Sfanta Este Vointa Numelui Tau In Mine – In Cer Si Pe Pamant!
Primesc Darul Harului Tau In Fiecare Zi!
Da-Ne Darul Luminii Tale Si Azi – El e Painea Noastra In Fiecare Zi!
Harul Tau Sa Ne Dea Puterea Sfinteniei Sufletului,
Da-Ne Noua Puterea Luminii Numelui Tau!
Tata Sfant , Prin Puterea Harului Numelui Tau,
Sufletul Nostru Cere Sa Primeasca Binecuvantarea Luminii Tale,
In Inima Intunecata Si In Inima Care Intuneca!
Tata Sfant, Aducem Multumire Focului Inimii Tale,
Care Ne Duce Binecuvantati In Cerul, In Puterea Si In Sfintenia Ta!
Amin!

Rugaciunea #2: Multumiciunea Anastasiei catre Tatal nostru!

Varianta Anastasiei, extras din cartea a patra intitulata „Creatia”, scrisa de Vladimir Megre, tradusa si publicata din rusa in limba romana de editura Dianusa

Simti vibratia abundentei si recunostintei?

Tatal meu, carele Esti Pretutindeni,
Pentru a Vietii Lumina, Tie-Ti Multumesc,
Pentru Existenta,
Imparatiei Tale-i Multumesc,
Pentru Libertatea de-a Iubi si bun(a) de-A Fi !
Pentru hrana cea de toate zilele Tie-Ti Multumesc !
Si pentru a Ta ingaduinta,
Si pentru a pacatelor Iertare, de pe al Tau Pamant !
Tatal meu, carele Esti Pretutindeni,
Fiul Tau (Fiica Ta) Sunt eu, printre ale Tale Creatii !
Nu voi lasa pacatele si slabiciunea in mine ca sa intre,
Destoinic(a) de ale Tale Desavarsiri o sa ma fac !
Tatal meu carele Esti Pretutindeni,
Fiul Tau (Fiica Ta) Sunt eu, intru a Ta Fericire;
A Ta Slava prin a mea Existent-o voi Inalta,
Veacurile toate ce-or sa vina, in al Tau Vis or sa Traiasca !
Si asa va fi ! Eu asa vreau ! Eu Fiul Tau (Fiica Ta) Sunt,
Tatal meu carele Esti Pretutindeni !