2/7/15

5 metode pentru activarea celui de al treilea ochi

Al treilea ochi este un concept mistic si ezoteric care se refera la un ochi invizibil speculativ care vede dincolo de vederea obisnuita. 

Cum il deschizi pe al tau? Iata 5 metode simple:


REZERVOARE DE FLOTATIE

Ajungerea intr-un rezervor de flotatie este asemanator cu intratul intr-un sicriu, ideea fiind de a priva de toate simturile. Intuneric bezna, liniste totala si senatie de plutire. Rezervorul este umplut cu apa la aceeasi temperatura cu corpul tau si o cantitate mare de sare care sa te mentina la suprafata. In momentul ala plutesti fara a avea acces la celalalte simturi.
Avantajele acestui rezervor este ca efectul poate fi simtit chiar si cateva saptamani dupa. Acesta poate fi folosit pentru mai multe lucruri, spre exemplu, cea mai profunda intelegere de sine pentru pregatirea mentala de dinaintea unui maraton.

ANTRENAREA UNDELOR CEREBRALE

Antrenarea undelor cerebrale este o forma de meditatie asistata ce foloseste sunetul. Totul pleaca de la doua ritmuri opuse sincronizate la fel cum fac mintea si corpul nostru. Se presupune ca trupurile noastre sincronizeaza in mod naturallucrurile din jur cu cele doua ritmuri doar ca nu observam.
Divertismentul undelor cerebrale isi propune sa creeze aceleasi unde cerebrale pe care meditatia traditionala le realizeaza in ani de zile.

MASINI DE LUMINA LUCIDA

Dezvoltata de neurologul si psihologul, Dr. Dirk Proeckl, si psihologul si psihoterapeutul, Dr. Engelbert Winkler, masina de lumina lucida stimuleaza diferite parti ale creierului, si anume undele alfa. Aces lucru duce la o experienta optica determinata in intregime de constiinta privitorului.
In timp ce stati in fata luminii cu ochii inchisi, mintea spectatorilor creeaza automat o serie de imagini pe care le iau pe cont propriu intr-o calatorie personala, aceasta fiind o modaliate foarte buna de a intelege noi laturi ale tale.
Se spune ca prin meditatie dureaza multi ani pana ajungi la aceasta performanta.

YOGA

Exista mai multe tipuri de Yoga. Shiva Yoga este una dintre ele care se concentreaza pe deschiderea celui de-al treilea ochi evaziv. Yoga este totul despre alinierea si deschiderea rotilor de energie din organism, iar atunci cand toate functioneaza corect ar trebui sa existe timp de calatorit si vizitat noi dimensiuni in cel mai scurt timp.

PROIECTIE ASTRALA

Studiile arata ca cel putin unul din patru oameni pot si vor avea spontan o proiectie astrala la un moment dat in viata lor. Unii oameni sustin ca au dezvoltat abilitatea dea-si parasi voit corpul si pretind ca pot accesa diferite straturi ale realitatii intr-o forma fantomatica.
Proiectia astrala este o arta si o abilitate care poate dura mai multi ani pana cand se ajunge sa fie dezvoltata in asa fel incat sa fie pusa in practica.

Sursa: Enlightened Consciousness